Naš tim

Vladimir Pezo Dr. sc. DMV

Specijalist za bolesti pasa i mačaka

Dr. sc. Vladimir Pezo, DMV, diplomirao je na zagrebačkom Veterinarskom fakultetu, a nakon toga započinje sad već dugogodišnji rad u veterinarskoj praksi.

Davnih osamdesetih upisuje poslijediplomski studij - specijalizaciju iz bolesti i uzgoja domaćih mesojeda te stječe status specijalista za bolesti i uzgoj pasa i mačaka.

Godine 1985. nakon trogodišnjeg istraživanja, na klinici za kirurgiju i oftamologiju Veterinarskog fakulteta brani doktorsku disertaciju te stječe znanstveni stupanj doktora medicinskih znanosti iz područja veterine.

Već od samih početaka radnog vijeka promovira ideju i organizira ambulantu specijaliziranu za malu praksu. Razvijajući malu praksu, uvodeći nove metode u dijagnostici i terapiji, trajno se educira. Dodatno se usavršavao na Veterinarskoj klinici za male životinje u Dietikonu (Švicarska) te na klinici za male životinje u Grazu (Austija). Napisao je i objavio četiri knjige: "Priče iz veterinarske ambulante", "Tko je pas", "Tko je mačka" i "Nove priče iz veterinarske ambulante". Nastupao je u brojnim televizijskim emisijama koje su se bavile tematikom kućnih ljubimaca, a već 30 godina na Radio Sljemenu uređuje i vodi autorsku emisiju "Kućni ljubimci". Govori njemački jezik. Hobi mu je lijepa književnost, filozofija i psihologija.

Sanja Vučinić Univ. mag DMV

Specijalist za bolesti pasa i mačaka

Univ. mag. Sanja Vučinić, DMV, diplomirala je na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu i odmah nakon stjecanja diplome počinje raditi u specijalističkoj veterinarskoj praksi za male životinje "Dr. Pezo".

Kao velika ljubiteljica i vlasnica kućnih ljubimaca, od početka svoje veterinarske karijere ulaže svekoliki trud i znanje da bi svojim malim pacijentima pružila što bolju skrb.

Nakon pet godina stjecanja iskustva i znanja, upisuje poslijediplomski studij - specijalizaciju iz bolesti i uzgoja domaćih mesojeda, nakon čega stječe titulu univerzitetske magistice i status specijalistice za bolesti i uzgoj pasa i mačaka.

Dodatno se educirala, osim na stručnim skupovima, i na klinikama u Dusseldorfu i Kolnu. Osobitu sklonost u svakodnevnoj veterinarskoj praksi ima prema dermatologiji, oftamologiji, unutrašnjim bolestima, alergijskim bolestima, laboratorijskoj dijagnostici, neurologiji i reprodukciji. Govori njemački i engleski jezik. Hobi joj je likovna i glazbena umjetnost.

Sara Omerzo Tehničarka

Veterinarski tehničar

Sara Omerzo završila je srednju veterinarsku školu u Zagrebu i stekla zvanje veterinarske tehničarke. Za vrijeme školovanja obavljala je stručnu praksu u našoj veterinarskoj praksi. Tijekom prakse pokazala je marljivost i odgovornost što je i potaklo odluku da je primimo u našu zajednicu. Radom i zalaganjem preuzela je i dio odgovornosti za uspješan rad veterinarske prakse dr.Pezo.

Ljubiteljica je životinja pa i sama ima dva Bernska planinska psa o kojima vodi brigu. Ljubaznim ponašanjem i blagom naravi pomaže vlasnicima ljubimaca da lakše i mirnije prihvate različite dijagnostičke postupke i operacijske zahvate. Nije stoga čudo da joj naši mali i malo manje mali pacijenti uzvraćaju sa umiljatošću i nježnošću. Hobi su joj bavljenje svojim ljubimcima i duge šetnje prirodom.


Jelena Sigurnjak dr. vet. med.


Ana Marčetić dr. vet. med.


Izbornik

Društvene Mreže